IZOTROP MUHIT UCHUN TERMOELASTIKLIK MASALALARINING UMUMIY TENGLAMALARI SISTEMASINI TAHLIL QILISH - Isayev, Nurbek (Мир исследований, 2021)
Ushbu tezisda izotrop muhit uchun termoelastiklik masalalari berilgan. Bu masalalarni umumiy tenglamalar sistemasi orqali tahlil qilishga alohida e`tibor qaratilgan. Tezisdagi asosiy masalalar deformatsiya, ya`ni Guk qonuni yordamida yechilgan.