INSONNING MA’NAVIY KAMOLOTIDA ADABIYOTNING O‘RNI - Axmatqulova, Dilbar (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada inson ma’naviyatining yuksalishida kitobning o‘rni va yoshlar orasida kitobxonlikni yuksaltirish haqida mulohazalar bildirilgan.