MUAMMOLI TA’LIM TEXNOLOGIYASI ASOSIDA ELEKTROLITIK DISOSATSIYALANISH NAZARIYASINI O‘QITISH METODIKASI - Raxmonov, Bekzod (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada asosan kislota, asos va tuzlarning dissosatsiya nazariyasi va ularning xossalarini o‘qitish metodikasining nazariy asoslari keltirilgan. Bunda kislota, asoslar va tuzlarni dissosatsiyalanish mexanizmlari va ion almashinish reaksiyalarini mexanizmi va ionli tenglamalarini yozish usullarini muammoli talim texnologiyasi asosida o‘qitish metodikasi keltirilgan.