ZOOLOGIYA FANIDA NOSTANDART TEST VA TOPSHIRIQLARDAN FOYDALANISH - Jo’rayeva, Lola (Мир исследований, 2021)
Nostandart testlar mazmuni va mohiyati, zoologiya fanidan nostandart test tuzish, nostandart test mazmunini tanlashdagi prinsiplar, test topshirig‘iga qo‘yiladigan talablar.