TELERADIOAPPARATURALAR VA KOMPYUTERLARDA O’RNATILGAN ICHKI TYUNERLAR HAQIDA TUSHUNCHA - Maxmudov, Farxod (Мир исследований, 2021)
Teleradioapparaturalar va kompyuterlarda o’rnatilgan ichki tyunerlarning qo’llanilishi, funktsiyalari va ularning xarakreristikalari tavsiflanadi. Tyunerlarni ishlab chiqaruvchi kompaniyalar va ularning tarkibida bo’lgan chipsetlar haqida ma’lumot beriladi.