Zulfiya ijodida inson ichki kechinmalarining tabiat vositalarida tasviri - Rajabov, To'xtamurod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Zulfiya ijodida inson ichki kechinmalarining tabiat vositalarida tasviri