Tilshunoslik fani nima uchun kerak? - Erkinova Mohinur, Hayitboyeva Xurshida , (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Tilshunlik haqida tushuncha.tilshunoslikning rivojlantirish maqsadi.Tilshunoslik fanining muxim tamoyillari.Tilshunoslik fanining hayotimizdagi oʻrni