СЎЗЛАРНИНГ ШАКЛ ВА МАЪНО ҚИРРАЛАРИНИ ӮҚИТИШДА ИНТЕРФАОЛ УСУЛЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Раҳмонқулов, Абдуназар (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Ҳозирги давримиз таълимининг муҳим вазифаси таълимни глобаллаштириш, яъни таълим-тарбия жараёнига комплекс ёндашув ва болаларни ӯта мураккаб ва ӯзгарувчан ҳаёт сӯқмоқларига тайёрлашга қаратилгандир.