“UFQ” TRILOGIYASI-O’LMAS XAZINA - Tursunmurodova, Diyora (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Said Ahmadning “Ufq” trilogiyasi nafaqat yozuvchi ijodida, balki o’zbek adabiyotida yangi janr hisoblanadi. Ijodining eng sermahsul davrida yozgan ushbu roman-trilogiyada yozuvchi Ikkinchi jahon urushining olovli yillarida o’zbek dehqonlarining front orqasida ko’rsatgan mehnat qahramonlari haqida hikoya qiladi, urushdan oldingi va keyingi davr muommalari haqida bahs yuritadi