ONA TILI DARSLARIDA O‘QUVCHILARGA TIL HODISALARINI O‘RGATISHDA BADIIY ASAR MATNIDAN FOYDALANISH - Bolbekova, Zarina (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ushbu maqola maktablardagi ona tili darslarida o‘quvchilarga til hodisalarini o‘rgatishda badiiy asar matnidan foydalanish muammosiga bag‘ishlangan. Unda ot, sifat so‘z turkumlarining leksik-grammatik xususiyatlarini o‘rganishda o‘quvchilarni badiiy asar matnidan foydalanishga o‘rgatishning o‘ziga xos jihatlari tajribalar asosida yoritib berilgan