Поэтик шакллар хилма-хиллиги ва ижодий индивидуаллик : (монография). – Тошкент: Чўлпон, 2006. – 112 б. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Поэтик шакллар хилма-хиллиги ва ижодий индивидуаллик tahlil va talqin qilingan.