ONOMASTIK BIRLIKLARNI O’QITISHDA LINGVISTIK MASHQLARNING AHAMIYATI - Abduvaliyeva, Dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Maqolada onomastik birliklarni o`qitishda lingvistik mashqlar tuzish, ular ustida ishlash va lingvistik mashqlarning ahamiyati haqida so`z boradi.