Abdulla Qahhor hikoyalaridagi frazeologizmlarning lingvokulturologik jihati - boymatova, dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Ushbu maqolada badiiy uslubga xos matnlar misolida, frazeologizmlarning lingvokulturalogik xususiyatlari yoritilgan. Iboralarning lingvokulturalogik masalalari misollar, xususan, badiiy asarlar misolida tahlil qilingan