“ҲИБАТУЛ-ҲАҚОЙИҚ”ДАГИ АЙРИМ ЎЗЛАШМАЛАР ХУСУСИДА - sindorov, lutfulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Мақолада Аҳмад Югнакийнинг «Ҳибатул-ҳақойиқ» асаридаги баъзи ўзлашма сўзларнинг семалари, этимологияси ѐритилган. «Ҳибатул-ҳақойиқ»даги ўзлашма қатламга оид лексик бирликлар қадимги туркий тил ва қорахонийлар даври ҳамда XIV аср манбаларида қўлланилган сўзлар билан қиѐсий таҳлил қилинган.