MAHALLIY SHAROIT VA QAHRAMONNING MA’NAVIY-RUHIY OLAMI - Qurbonova, Gulbahor (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada yozuvchi Nurali Qobul ijodi misolida ijtimoiy muhit, mahalliy sharoitning insonlar ma’naviy-ruhiy olamiga ta’siri masalasi o‘rganilgan. Har qanday sharoitda insonlardagi fazilatlar ulug‘lanishi, illatlar qoralanishi tahlilga tortilgan.