AMIR TEMUR DAVLATIDAGI HUQUQIY MUNOSABATLAR HAQIDA - Furqatov, Sohibjon (Журнал истории и общества, 2022)
Ushbu maqolada Amir Temurning davlatni boshqarish va amaldorlarni lavozimga munosib ravishda tanlash masalasidagi faoliyati hamda davlatning huquqiy munosabatlari haqida muallifning ma’lum fikrlari keltirilgan.