LYUSEN KEREN – TEMURSHUNOS OLIM SIFATIDA - Tugalov, Bobur; Axmadqulov, Nozim (Журнал истории и общества, 2023)
Mazkur maqolada temurshunos olim Lyusen Kerenning 35-yil umrini Amir Temur va temuriylar tarixini yoritishga bag‘ishlaganligi va bu bo‘yicha yozgan asarlari, Amir Temur shaxsini o‘z asarlarida yoritganligi to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.