ХОТИН – ҚИЗЛАР СИЁСИЙ ИЖТИМОИЙЛАШУВИ ВА ФАОЛЛИГИНИ ОШИРИШДА ОАВ НИНГ ЎРНИ - Эргашева, Махсуда (Журнал истории и общества, 2021)
УШБУ МАҚОЛАДА ХОТИН – ҚИЗЛАР СИЁСИЙ ИЖТИМОИЙЛАШУВИ ВА ФАОЛЛИГИНИ ОШИРИШДА ОАВ НИНГ ЎРНИ ТАҲЛИЛ ЭТИЛГАН.