ЧАРМДЎЗЛИК ВА МЕТАЛЛСОЗЛИКНИНГ ХАЛҚ АМАЛИЙ САНЪТИДАГИ ЎРНИ - Эшбоев, Шахриёр (Журнал истории и общества, 2021)
Ушбу мақолада чармдўзлик ва металлсозликнинг халқ амалий санътидаги ўрни масаласи таҳлил қилинган.