A EVFEMIZMLARNING TILSHUNOSLIKDA O‘RGANILISH TARIXI: EVFEMIZMLARNING TILSHUNOSLIKDA O‘RGANILISH TARIXI - Xaydarova, Shoira (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolada evfemizmlarni tilshunoslikda o'rganish masalasi ochib berilgan.