ИНГЛИЗ ТИЛИ НЕОЛОГИЗМЛАРИНИНГ СЕМАНТИК ТАСНИФИ: ИНГЛИЗ ТИЛИ НЕОЛОГИЗМЛАРИНИНГ СЕМАНТИК ТАСНИФИ - Рахматуллаева, Рахматуллаева (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
ИНГЛИЗ ТИЛИ НЕОЛОГИЗМЛАРИНИНГ СЕМАНТИК ТАСНИФИ