PEDAGOGIK MAHORAT – TA’LIM JARAYONIING ASOSI - Radjapova, Nargiza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ma’lumki, har qanday jamiyatda yosh avlod ta’lim-tarbiyasi muayyan maqsad asosida tashkil etiladi. Bugungi kunda O’zbekiston Respublikasida tashkil etilgan ta’lim-tarbiyaning asosiy maqsadi komil insonni voyaga yetkazishdan iboratdir.