OMONIMLARNING USLUBIY XUSUSIYATLARI - Iskandarova, Aybibi; Amanlikova Nafisa Raxmatullayevna (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada omonimlarning o‘ziga xos uslubiy xususiyatlariga e’tibor qaratildi. Shuningdek, ularning hosil bo‘lish holatlari haqida ham fikr bildirildi.