CASE – STUDY, МУАММОЛИ ТАЪЛИМ МЕТОДЛАРИНИНГ ТАЛАБАЛАР КОМПЕТЕНЛИГИНИ БАҲОЛАШДАГИ ЎРНИ - Amanlikova, Nafisa; Xasanova Vazira Xamidjanovna (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Педагогнинг инновацион фаолиятга тайёргарлик даражаси касбий малакасининг энг муҳим кўрсаткичига айланди. Таълим жараёнида талабалар томонида эгаллайдиган билим, кўникма, малака ва компетенцияларни баҳолаш аҳамияти ва ўрни жадал ошмоқда. Педагогик тажрибалар фанларни ўқитишда талабалар эришган аниқ билим ва компетенция даражаларини баҳолашда Case-study, Муаммоли таълим услубини фойдаланиш мақсадга мувофиқлигини кўрсатмоқда.