Bahrom CHET TILLARNI O’RGATISH JARAYONIDA YANGI AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI TADBIQ ETISH: CHET TILLARNI O’RGATISH JARAYONIDA YANGI AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI TADBIQ ETISH - Karaboshev, Bahrom (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Hozirda loyihalar, ochiq darslar nafaqat papka shaklida, balki elektron tashuvchilarda ham yaratilmoqda. Agar darsda multimedia uskunalari ishlatilmasa, bugungi darslarni tasavvur qilib bo’lmaydi. Mazkur maqolada chet tillarni o’rgatish jarayonida yangi axborot texnologiyalarini tadbiq etish yo`llari aks ettiriladi.