VULGARIZMLAR USLUBIY VOSITA SIFATIDA - Qurbonov, Davronbek (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqola vulgarizmlar va ularning tilshunoslikda uslubiy vosita sifatida qo`llaniishi haqida.