ҚОВУНЧИ МАДАНИЯТИ ВА УНИНГ УСТРУШОНА ҲУНАРМАНДЧИЛИГИГА ТАЪСИРИ ҲАҚИДА - Toshboyev, Furqat (Джизакское инновационное образование, 2021)
Муаллифлар; ушбу мақолада Ўрта Сирдарё бўйи, Тошкент воҳаси ва унга чегарадош ҳудуд бўлган Уструшонага Қовунчи маданияти таъсири. Ҳунармандчилик маҳсулотларида акс этиши ўрганилган, археологик материаллар орқали ёритишга харакат қилган.