O‘QUVCHILARDA MUSIQA IDROKINI RIVOJLANTIRISH XUSUSIYATLARI - Abduraximov, Azam (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning badiiy-estetik didini shakllantirishda musiqa idrokini rivojlantirishning xususiyatlari va ularni amalga oshirish yo‘llari haqida fikrlar bayon etilgan.