MILLIY MUSIQA - BEQIYOS XAZINA - Xolmirzayev, Otamurod (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada O‘zbekiston san’at va madaniyati yoshlar kelajagida muhim o‘rin tutishi, milliy kuy-qo‘shiqlarimizni shunchalik o‘tkir va sehrli kuchi borki, biz o‘zga yurtlarga borib bemalol yurtimizni milliy kuy – qo‘shiqlarini namoyish eta olishimiz va ularning hayratiga sazovor bo‘la olishimiz haqidagi fikrlar bayon etilgan.