ЮКСАК МАЪНАВИЯТЛИ ЁШ АВЛОДНИ ТАРБИЯЛАШНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - xolboyev, Asliddin_xolboyev (Журнал музыки и искусства, 2021)
Мазкур мақолада таълим тизими элемантлари, таълим жараёнлари ва ижтимоий ҳаёт ўртасидаги қонуниятлар ҳамда таълим жараёнини инновацион ривожлантиришнинг таҳлили, юксак маънавият ҳақида сўз юритилади.