XX-ASR O‘ZBEK KOMPOZITORLIK IJODIYOTIDA SIMFONIK MUSIQA - Haydarova, Visola (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada XX-asr O‘zbekiston kompozitorlari ijodida simfonik musiqaning rivojlanish bosqichlari haqida so‘z boradi.