MUSIQA MADANIYATI TARIXI XALQIMIZ O‘TMISH TARIXINING AJRALMAS QISMI SIFATIDA - Latifova, Ozoda (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada o‘zbek diyorida musiqa san’ati va uning paydo bo‘lishi bir necha ming yilliklarga borib taqalishi bu esa madaniy hayot yurtimizda qadim-qadimdan yuksak darajada bo‘lgani haqida so‘z boradi