ЎҚУВЧИЛАРНИ МИЛЛИЙ ЧОЛГУ АСБОБЛАРИ ТАРИХИ БИЛАН ТАНИШТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ЙЎЛЛАРИ. - tugilov, utkir (Журнал музыки и искусства, 2020)
Ушбу мақола ўқувчиларни миллий чолғу асбоблари тарихи билан таништиришнинг ўзига хос тарихий ахамияти, ясалиши, ижро йўллари, мохир ижрочилар тасвирланганлиги ёритилган.