NAFAS OLISH ORGANLARINING TUZILISHI VA TOVUSH HOSIL QILISHNING O‘ZIGA XOS YO‘LLARI. - Kobulova, Maktuba (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada o‘quvchi-talabalarning nafas olish organlarining tuzilish jarayoni va tovush hosil qilishning o‘ziga xos yo‘llarining mazmun mohiyati yoritilgan.