MUSIQА DАRSLАRINI OʼTISHDА INNOVАTSION TEXNOLOGIYALАRDАN FOYDАLАNISH - Karimov, Saxob (Журнал музыки и искусства, 2022)
Maqolada bugungi kunda axborot va kompeyuter texnologiyalari rivojlanishini hamda musiqa oʼqituvchisiga qoʼyiladigan zamonaviy talablarni hisobga olgani holda musiqa darslarida kompeyuter texnologiyalaridan oʼrinli va samarali foydalanish darsning sifatli va sermazmun boʼlishiga yordam berishi haqida soʼz boradi.