MUSIQADA O‘QUVCHILAR OVOZINI TARBIYALASHDA VOKAL SAN’ATINING YANGI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O‘RGATISHNING AHAMIYATI - Omonov, Xasan (Журнал музыки и искусства, 2022)
Mazkur maqolada musiqa madaniyati darslarida o‘quvchi yoshlarni jahon xalqlari musiqa san’atida yetakchi o‘rinlardan birini egallagan vokal san’ati bilan tanishtirish va bu san’atning go‘zal musiqiy xususiyatlaridan bahramand qilishning tarbiyaviy ahamiyati xususida fikr yuritilgan