BUYUK KOMPOZITOR I.S.BAX IJODIGA NAZAR - Shakarboeva, Zilola (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada I.S.Bax ijodi yoritilgan bo‘lib, unda kompozitorning bir qator musiqiy asarlari tahlili keltirilgan.