“MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDA ZAMONAVIY USLUBLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATLI JIXATLARI”. - Safarov, Sanjar (Журнал музыки и искусства, 2021)
Talabalarga talim-tarbiya berish jarayonida zamonaviy interfaol metodlardan foydalanib musiqa mashg‘ulotlarini olib borish yo‘llari bayon etilgan.