МУСИҚА ВА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯНИНГ ҲАМНАФАСЛИГИ - Abduraximov, Azam (Журнал музыки и искусства, 2020)
Ушбу мақолада ўқувчиларга таьлим – тарбия бериш жараёнида мусиқа садолари асосида жисмоний машқларни бажаришнинг ўзига хос йўллари ёритилган.